Navigation
Cliqueu en cada etiqueta per veure tota la informació relativa a cada muntatge:

El teló de pedra (2012)

Centrada en la pintura rupestre del Paleolític, mostra un tema enormement desconegut per a la majoria de la societat: els rituals màgics i la filosofia que amaguen entre les seves misterioses línies. La història de la pintura comença en el mateix moment en què la ment humana esdevé plenament humana; curiosament, molts especialistes afirmen que la nostra única manera d'entendre qui som i què som sigui comprenent què pintaven i per què.

L'argument se situa en 1876, any en que va morir Marcelino Sanz de Sautuola, descubridor de les pintures d'Altamira. Malauradament, en aquell moment la teoria evolucionista de Darwin encara no havia estat acceptada, i la comunitat científica el va ridiculitzar, acusant-lo d'haver pintat ell mateix les pintures d'Altamira i deixant-lo morir oblidat, amargat i desacreditat.

Abatida en el chelo
tonivioli1
03 - Entrada_cova
02 - Descobriment_pintures

La guerra dins la guerra (2011)

Aquesta obra és un musical que narra el desmembrament del bàndol republicà durant el final de la guerra civil i, de fet, explica el final d'aquesta guerra a partir d'aquesta única premissa. La narració es desplega a partir de dos amics d'infància que, tot i començar lluitant dins del mateix bàndol, acabaran enfrontant-se mútuament, lluitant tots dos en cada una de les ribes del riu Ebre.

La creació de La guerra dins la guerra va comptar amb un ajut del departament de cultura gràcies al seu interès divulgatiu, i recentment se n'ha fet un concert en la darrera trobada de supervivents de la coneguda "Lleva del biberó" en ocasió del 75è aniversari de la guerra.

La_Guerra_dins_la_Guerra

Fosc (2010)

Situada en el temps present, Fosc transmet les dificultats que viu una persona que, a causa d'un accident, pateix una minusvalia sobtada. La ceguesa de la protagonista edevé una metàfora del nou rumb que prendrà la seva vida, amb un futur incert i inefinit, i fa reflexionar l'espectador sobre els enormes canvis que pot representar això en la seva vida personal i laboral.

En aquesta ocasió, el públic comparteix aquesta mancança de visió, i per aquest motiu l'obra adopta l'estructura d'un thriller, de manera que se sent tant perdut i indefens com la seva protagonista.

Your Loving Friend (2008)

"Your loving friend" era la manera amb què Charles L. Dodgson, més conegut amb el nom de Lewis Carroll, s'acomiadava en les cartes que enviava a les seves nenes-amigues. Encara avui és un misteri per què estava completament obsessionat en tenir tantes acompanyants infantils, per a les quals tenia una estima enorme fins al punt de dedicar-lis monumentals sessions fotogràfiques. Aquesta amistat només durava fins que les noies complien els 12 o 13 anys, edat amb la qual va deixar de veure l'Alícia Liddle, la protagonista del seu "món de les meravelles", per expressa prohibició del seu pare. La tèrbola història de Lewis Carroll aviat s'entremescla, doncs, amb una fosca atracció cap a altres nenes que mai no tindrà fi.

La història de Lewis Carroll, a banda d'explicar la història real que hi ha darrere els llibres d'Alícia, serveix com a eina de reflexió i debat a partir d'un problema real com és la pederàstia.
Altres espectacles: