Navigation
Marcel_OK
Marcel Vilarós (direcció i dramatúrgia)
Nascut a Barcelona l’any 1979, va estudiar Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona i Art Dramàtic al Col·legi de Teatre de Barcelona. A banda, s’ha especialitzat en el camp de la dramatúrgia amb professors com David Plana, Javier Daulte o Marc Rosich. Recentment també ha iniciat estudis musicals, cursant 8è curs de piano i harmonia, amb l’objectiu de trobar punts de contacte entre composició musical i dramatúrgia, un eix fonamental dels seus darrers treballs.

Canibalisme intrauterí, el seu primer llibre, va resultar guanyador del premi de narrativa Sant Just Desvern i va aparèixer publicat per Edicions Proa l’any 2006. La seva propera novel·la, de títol provisional El boig de la ciutat, també apareixerà publicada pròximament per Proa. També ha treballat ocasionalment en el guió de curtmetratges cinematogràfics, sovint en col·laboració amb el director Renato Roldán, amb qui ha rebut diverses mencions honorífiques a nivell nacional i internacional, gràcies a treballs com Semilla del recuerdo o Nono y la Luna, en certàmens com els premis Goya, l'Artfutura, el Festival International du cinéma d'Aubagne (França) o el 7th Puchon animation festival (Corea).

Aleix_OK
Aleix Vives (composició musical)

Nascut a Mataró l'any 1980, es va titular l’any 2008 amb el Grau Professional de Música, especialitzant-se en guitarra clàssica i composició, i posteriorment ha ampliat els seus estudis de música moderna al Taller de Músics de Barcelona. En el camp de la composició, ha ampliat els seus estudis durant quatre anys amb mestres com Jordi Boliart o Lluís Vergés.

Ha composat la música de tots els guions cinematogràfics de Marcel Vilarós, compartint per tant totes les mencions nacionals i internacionals que han rebut. També ha col·laborat de manera exclusiva en tots els seus treballs teatrals, tan dins com fora de la companyia Teatre en Blanc i Negre, destacant especialment el musical
La guerra dins la guerra (1939-1963).

manoREN
Renato Roldán (disseny d'escenografia)

Després d’estudiar disseny gràfic i diversos cursos d’especialització de cinema, com el prestigiós màster d’animació MAISCA. Recentment ha creat un estudi d’animació a Mallorca anomenat Balieri Studio, que dirigeix ell mateix. Col·labora habitualment amb diverses productores i cadenes de televisió d’àmbit nacional, i recentment ha aconseguit el premi d’emprenedoria Eureka 2009, concedit pel Govern de les Illes Balears.

És el director i productor de diversos treballs animats d’entre els que destaquen
Semilla del recuerdo i Nono y la Luna, treballs dels quals n’ha escrit el guió amb Marcel Vilarós, i han rebut nombrosos premis i nominacions.

També col·labora freqüentment amb el medi teatral com a escenògraf i constructor de vestuari per a diverses òperes, i també exerceix sovint com a tècnic d’efectes especials, tant físics com digitals, per a llargmetratges cinematogràfics i
spots televisius. Actualment està preparant el seu proper treball com a director d’animació, Lorna, el famós personatge creat per Alfonso Azpiri, també amb guió de Marcel Vilarós.

Alberto_OK2
Alberto Reche (assessorament històric)
Nascut a Ripollet l'any 1983, llicenciat en Història per la UAB(2006), actualment és doctorant del programa de Recerca en Història Antiga i Medieval de la mateixa universitat, on va obtenir el DEA en 2009. És també membre de l'Institut d'Estudis Medievals de la UAB des de 2006.
 
Ha centrat la seva recerca en l'àmbit de la història medieval tant en la seva vessant investigadora com en la divulgació de continguts. Així, ha col·laborat en les exposicions internacionals 
A la búsqueda del Toisón de Oro: La Europa de los Príncipes / La Europa de las Ciudades  (València, 2007) i Jaume I, el rey caballero (València, 2008). Ha participat també en la revista Sàpiens i a l'actualitat escriu a Historia - National Geographic i prepara un llibre sobre el Montornès medieval, fruit de l'obtenció de la V Beca de Recerca Històrica d'aquest ajuntament (2010), així com un altre sobre l'Europa baixmedieval.
 
Fora de l'àmbit medieval, ha col·laborat puntualment en els camps de la recerca i la divulgació sobre aviació republicana durant la guerra civil espanyola (2005) i en l'edició de memòries de combatents (2009).
Toni_OK
Toni Figuera (actor)
Nascut a Barcelona l’any 1980 , a banda de diplomar-se en art dramàtic en el Col·legi de Teatre de Barcelona, ha ampliat la seva formació amb especialistes com Esteve Rovira, Mercè Lleixà, Àngel Cerdanya “El sueco” o Rosa Victòria Gras.

Entre els seus muntatges teatrals destaquen
Sistemes Minimal·listes Repetitius, A la Sala Beckett (2010), L’hostalera, a la Sala Muntaner (2009) Bent, al Versus Teatre, a banda d’actuar en diverses sarsueles com La dogaresa o La leyenda del beso en diversos teatres de tot el país.

En el camp audiovisual, ha participat a la sèrie
El cor de la ciutat (TV3) o el llargmetratge Els abans de Déu (BTV).

Lluna_OK

Lluna Pindado (actriu)
Nascuda a Barcelona l'any 1984, va estudiar Interpretació, especialitat Teatre Musical, a l'Institut del Teatre. També ha cursat estudis de solfeig i harmonia, i posterioment piano i clarinet a banda d'especialitzar-se de manera molt especial en el cant (tant clàssic com modern).

Ha participipat durant més de 8 anys en el cor Aura (Mireia Barrera) i en el cor de la Universitat Ramon Llull (Esteve Nabona).

En el camp escènic, ha estat cantant solista a l'òpera
La Flauta Màgica (Els Comediants, Gran Teatre del Liceu), membre del cor a Turandot (Núria Espert, també al Liceu), i en altres peces musicals al Mercat de les Flors, al Teatre Lliure i Lisístrata al Teatre Nacional. Ha participat puntualment en sèries de televisió com El cor de la ciutat i Ventdelplà.

Marc_OK2
Marc Arambudo (Tècnic de llum i so)
Nascut a Barcelona l'any 1974, va formar-se com a tècnic, productor i realitzador audiovisual a l'EMAV (escola superior d'imatge, so, cinema i altres camps audiovisuals).

Ha treballat com a tècnic en diversos programes de Barcelona Televisió (BTV), compaginant-ho amb la seva tasca com a tècnic de so a Q.T. Lever, un dels estudis de doblatge més prestigiosos de la capital catalana, on també exercia de traductor auxiliar per a material audiovisual de sèries com
Herois o Invasió, i películes com Astroboy o Astérix y los vikingos.
També ha escrit, dirigit i col·laborat en nombrosíssims curtmetratges cinematogràfics d'àmbit nacional i internacional.


Pasta_OK2
Guillem Garcia (Disseny gràfic i programador web)
Nascut a Barcelona l'any 1979, s'ha dedicat professionalment al disseny i iil·lustració pràcticament des de la mateixa infantesa, formant-se, entre d'altres centres a la coneguda escola Joso d'il·lustració, per a començar-se a dedicar poc després a la disseny d'imatge i publicitari a l'empresa Trip Telecom.

Actualment es dedica també al desenvolupament i programació informàtica, i és autor del blog
Visiones epicúreas de la vida moderna.